Tarif

Hardallı Patates Püreli Cızbız Köfte Tarifi

Patates püreli cızbız köfte tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara
Hardallı Patates Püreli Cızbız Köfte Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 101
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket Pınar Cızbız Köfte
Pınar
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
15 g Pınar Hardal
Pınar
150 ml Pınar Krema
Pınar
40 ml Pınar Süt
Pınar
50 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
1 kg patates
yeteri kadar akbiber
yeteri kadar tuz

Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri soyun ve küp şeklinde doğrayın. Bir tencereye patatesleri koyun üzerine su ve az tuz ilave ederek haşlayın.
  • Yumuşayınca sudan çıkarıp süzün tekrar tencereye koyun.
  • Tereyağı, hardal, krema, süt, tuz ve akbiberi ilave edin.
  • Çok fazla ezmeden el blender'i ile püre yapın. Bu aşamada kaşar peyniri ekleyebilirsiniz.
  • Köfteleri teflon bir tavada iki yüzünü de çevirerek pişirin. Püre ve köfteleri sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.

Püf Noktası

*Dilerseniz sunum öncesi, köfteleri bir fırın kabına yan yana yerleştirin. Üzerine püreyi dökün, kaşar peyniri ve pul biberi serpin. Fırının ızgara kısmında üzeri kızarıncaya kadar pişirip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Erik Tavası Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
13B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Marullu Kuzu Kapama Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
32B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Kayısı Yahnisi Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.