Tarif

Jambonlu Kuşkonmaz Tarifi

Atıştırmalık dünyanıza yeni bir tarif daha ekleyin!
15 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Haşlama
Jambonlu Kuşkonmaz Tarifi
Paylaş
  • 9B
  • 26
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Beyaz Light
Pınar
110 g Pınar Gurme Jambon
Pınar
5 g Pınar Tereyağı
Pınar
5-6 adet taze kuşkonmaz
1 dilim ekşi maya ekmeği

Nasıl Yapılır?

  • Kuşkonmazları temizleyin ve kaynayan suda haşlayın.
  • Kuşkonmazları gurme jambonlarla sarıp tereyağında pişirerek ekşi mayalı ekmeğe dizin.
  • Pınar Beyaz Light'ı çırpıp sos kabına koyun.
  • Ekşi mayalı ekmek üzerine yerleştirdiğiniz kuşkonmazları servis tabağına alın ve sos ile birlikte servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Hellim Peynirli Köy Biberi Tarifi
7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Patates Sandalları Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
15B Görüntüleme
Fırında Havuç Mücver Tarifi
35 Dakika
4-6 Kişilik
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.