Tarif

Jambonlu Kuşkonmaz Tarifi

Atıştırmalık dünyanıza yeni bir tarif daha ekleyin!
15 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Haşlama
Jambonlu Kuşkonmaz Tarifi
Paylaş
  • 10B
  • 25
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Beyaz Light
Pınar
110 g Pınar Gurme Jambon
Pınar
5 g Pınar Tereyağı
Pınar
5-6 adet taze kuşkonmaz
1 dilim ekşi maya ekmeği

Nasıl Yapılır?

  • Kuşkonmazları temizleyin ve kaynayan suda haşlayın.
  • Kuşkonmazları gurme jambonlarla sarıp tereyağında pişirerek ekşi mayalı ekmeğe dizin.
  • Pınar Beyaz Light'ı çırpıp sos kabına koyun.
  • Ekşi mayalı ekmek üzerine yerleştirdiğiniz kuşkonmazları servis tabağına alın ve sos ile birlikte servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Şişte Hellimli Sucuk Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
15B Görüntüleme
Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Kahveli Truffle Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
11B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Otlu Mücver Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.