- Tarifler
- Çorba Tarifleri
- Kabak Çorbası
Tarif
Kabak Çorbası
Eşsiz lezzeti ile kabak çorbası tarifi...
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 29B
- 29
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kabak
2 adet patates
1 adet kuru soğan
120 g et suyu
3 g tuz
15 g sıvıyağ
15 g dereotu
120 g su
Nasıl Yapılır?
- 1Kabak ve patatesi soyup doğrayın.
- 2Tereyağı ve sıvı yağı tencereye koyup eritin.
- 3Soğanı doğrayıp ekleyin arkasından kabak ve patatesi de ekleyip kavurun. Et suyunu ve sıcak suyu ilave edin. Tuzunu da atarak pişirin.
- 4Piştikten sonra blender ile parçalayın. 5 dakika daha pişirin.
- 5Servis tabağına alıp ekşi kremayı dökün ve dereotu ile süsleyerek servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.