Tarif

Kabak Çorbası Tarifi

Eşsiz lezzeti ile bol sebzeli çorba tarifi... Tam kıvamında pratik kabak çorbası nasıl yapılır? İşte detaylar...
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Kabak Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 31B
  • 28
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kabak
1 adet patates
20 g Pınar Tereyağı
25 ml sıvı yağ
1 adet kuru soğan
300 ml et suyu
350 ml sıcak su
yeteri kadar tuz&karabiber
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
üzeri için: kıyılmış dereotu

Nasıl Yapılır?

  • Kabak ve patateslerin kabuklarını soyup doğrayın.
  • Tereyağı ve sıvı yağı tencereye koyup eritin.
  • Soğanı doğrayıp ekleyin arkasından kabak ve patatesi de ekleyip kavurun. Et suyunu ve sıcak suyu ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyip pişirin.
  • Piştikten sonra blender ile parçalayın. 5 dakika daha pişirin.
  • Servis tabağına alıp ekşi kremayı dökün ve kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Pratik Ayran Aşı Çorbası Tarifi
24B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kestaneli Tarhana Çorbası Tarifi
7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Mantar Çorbası Tarifi
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.