Paylaş
- 20B
- 49
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Linguine makarna
1 adet limon kabuğu rendesi
1/2 demet kıyılmış frenk soğanı
2 diş ince doğranmış sarımsak
3 g karabiber
5 g kaya tuzu
Nasıl Yapılır?
- 1Makarnanızı 9 dakika haşlayın.
- 2Bu esnada bir tavada ince kıydığınız sarımsakları, karidesleri ve baharatları soteleyin.
- 3Makarna haşlanınca servis tabağına alın ve üzerine sotelenmiş karidesleri ilave edin.
- 4En üste ekşi krema, limon rendesi ve frenk soğanı koyarak servis edin.
- 5Farklı bir sunum şekli olarak; geniş bir tavada karidesleri soteleyin üzerine haşlanmış makarnayı, ekşi kremayı ve diğer malzemeleri ekleyin, karıştırın ve sıcak olarak servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.