Kısık Ateş
Tarif

Karışık Kumpir Tarifi

Ekşi krema ile lezzetlendirilmiş bol kaşarlı ve bol malzemeli enfes bir kumpir tarifi... Kumpir nasıl yapılır? Kumpir yapımında nelere dikkat edilmelidir? İşte detaylar...
90 Dakika
2-4 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Fırın
Karışık Kumpir Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 42
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kumpirlik büyük boy patates
5-6 adet Pınar Sosis
Pınar
yeteri kadar Pınar Tereyağı
Pınar
100-120 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500-600 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
100 g konserve mısır
8-10 adet kornişon turşu
Pınar Ketçap
Pınar
Pınar Mayonez
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri güzelce yıkayıp, kurulayın. Önce bir fırın kağıdıyla daha sonra alüminyum folyo ile kaplayın. Bir fırın tepsisine yerleştirin.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 80-90 dakika kontrollü pişmeye bırakın.
  • Bu esnada sosisleri birkaç dakika haşlayın ve halka halka doğrayın.
  • Fırından çıkardığınız patatesleri ortadan dikey şekilde kesin ve arzu ettiğiniz kadar tereyağı ilave edin.
  • Daha sonra bir kaşık yardımı ile kabuklarına zarar vermeden içindeki patatesleri kazıyın.
  • Patateslerin içleri hazır olunca ilk önce ekşi krema, ardından rendelenmiş kaşar peynirini ve yeteri kadar tuzunu ekleyip güzelce harmanlayın.
  • Daha sonra sosis, konserve mısır ve turşuları içine yerleştirin. Bu aşamada damak zevkinize göre kumpirinizi çeşitlendirebilirsiniz. Son olarak ketçap ve mayonez ile sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Hindili Bruschetta Tarifi
10 Dakika
1 Kişilik
14B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ton Balıklı Sandviç Tarifi
144B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Bazlama Burger Tarifi
70 Dakika
4-6 Kişilik
5B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.