Tarif

Kayısı Marmelatlı Kurabiye Tarifi

Kayısı marmelatlı kurabiye tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Kek ve Kurabiye Tarifleri
Fırın
Kayısı Marmelatlı Kurabiye Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 46
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
500 g un
50 g sıvı yağ
40 g toz şeker
170 ml su
200 g kayısı marmelatı
pudra şekeri

Nasıl Yapılır?

  • Yumurta, un, sıvı yağ, şeker ve suyu karıştırıp ele yapışmayacak şekilde bir hamur elde edene kadar yoğurun.
  • Hamuru ikiye bölüp daire şeklinde açın.
  • Üçgen şeklinde 8 eşit parçaya bölün.
  • Üzerine marmelatı sürün, sarın ve yağlanmış tepsiye dizin.
  • Önceden ayarlanmış 200 derecelik fırında 25-30 dakika pişirin.
  • Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek ve Kurabiye Tarifleri Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Yeni Yıl Kurabiyesi Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Şeftali Kurabiyesi Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
13B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Vişneli Crumble Kek Tarifi
55 Dakika
6-8 Kişilik
21B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.