Paylaş
- 28B
- 84
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 g zeytinyağı
1 adet kuru soğan
20 g tam buğday unu
2 diş sarımsak
2 adet kırmızı pancar
1 l su
yeteri kadartuz ve karabiber
Süslemek için:
kruton ekmek
süzme yoğurt
Nasıl Yapılır?
- 1Zeytinyağında yemeklik doğranmış soğanı kavuralım. Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edelim.
- 2Sarımsaklarımızı doğrayıp ilave edelim. Pancarlarımızı da küp şeklinde doğrayıp tenceremizi alalım. Su, tuz ve karabiberi de ilave edip pancarlar yumuşayana kadar pişirelim.
- 3Pancarlar yumuşadığında çorbamızı blenderdan geçirelim. Üzerine kremamızı ilave edip homojen bir şekilde karışmasını sağlayalım.
- 4Kruton ekmek & su ile açılmış süzme yoğurtla servis edelim. Afiyet olsun 👩🏻🍳
Püf Noktası
*Krema yerine süt kullanabilirsiniz.
*Baharat oranını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Yudum Kıvançkaya
Yeme-İçme
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?