Tarif

Karamelize Ananas Tatlısı Tarifi

İşte size hem pratik hem de lezzetli bir tarif: karamelize ananas tatlısı tarifi nasıl yapılır? Şeftali, muz, armut gibi dilediğiniz meyvelerle de hazırlayabileceğiniz bu sağlıklı tarif için hemen tıklayın!
25 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tava
Karamelize Ananas Tatlısı Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 89
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
20 g bal
120 g süzme yoğurt
1 adet çubuk vanilya, içi alınmış
8 dilim ananas
30 g pekmezli bal karşımı

Nasıl Yapılır?

  • Bir kapta, labne, bal, süzme yoğurt ve vanilyayı güzelce çırpın.
  • Ayrı bir kasede 1'er yemek kaşığı pekmez ve balı karıştırın. Ananas dilimlerini bu pekmezli karışıma bulayıp, bir tavada arkalı önlü yaklaşık 2 dakika soteleyin. Karamelize olan ananasları ocaktan alın.
  • Hazırlanan yoğurtlu karışımı servis tabağına yayıp üzerine sotelenmiş ananasları yerleştirin.
  • Üzerini dilediğiniz gibi süsledikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Püf Noktası

*Bu tarifte bal ve pekmez yerine akça ağacı şurubu kullanabilirsiniz. Şeftali, muz, armut veya dilediğiniz meyvelerle çeşitlendirebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Kolay Tiramisu Tarifi & Tiramisu Malzemeleri
20B Görüntüleme
Bisküvili Helva Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Pavlova Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.