Tarif

Kızılcıklı Bar Tarifi

Hem tatlı hem lezzetli bir atıştırmalık, kızılcıklı bar tarifi.
50 Dakika
8-10 Kişilik
Kek ve Kurabiye Tarifleri
Fırın
Kızılcıklı Bar Tarifi
Paylaş
  • 10B
  • 14
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Tereyağı
Pınar
350 g esmer şeker
400 g yulaf ezmesi
210 g un
6 g karbonat
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
400 g kurutulmuş kızılcık
15 g limon kabuğu rendesi
7 g vanilya
1 adet yumurta

Nasıl Yapılır?

  • Fırını 180°C ısıtın.
  • Büyük bir kasede tereyağı ve esmer şekeri karıştırın.
  • Yulaf, un ve karbonatı da karıştırın.
  • Karışımın yarısını yağlanmamış dikdörtgen şeklindeki tepsiye basarak yayın.
  • 10-12 dakika altın rengi olana kadar pişirin.
  • Kalan malzemenin tamamını büyük bir kapta karıştırın.
  • Pişmiş tartın üzerine dökün.
  • Dolgunun üstüne kalan yulaf karışımını dökün.
  • 25-30 dakika üstü altın sarısı olana kadar pişirin.
  • Tamamen soğutun ve dilimleyerek servis edin.

Püf Noktası

13x9x2 inç tepsi ile pişiriniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek ve Kurabiye Tarifleri Tarifleri

Dereotlu Ev Kurabiyesi Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
12B Görüntüleme
Patatesli Çörek Tarifi
110 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme
Renkli Çam Ağacı Kurabiye Tarifi
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.