Paylaş
- 21B
- 111
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet domates (kabuğu soyulmuş)
160 g domates salçası
1/2 demet maydanoz
2 diş sarımsak
5 g kuru kekik
2 tutam tuz
çekilmiş tane karabiber
120 ml zeytinyağı
1 adet kuru soğan
200 ml beyaz şarap
1 paket spaghetti makarna
Nasıl Yapılır?
- 1Bir mutfak robotuna soyulmuş domates, domates salçası, maydanoz, sarımsak, kekik, tuz ve karabiberi ekleyip pürüzsüz olana kadar çekin.
- 2Soğanı küp küp doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Robotta çekilen domates püresini ve beyaz şarabı ekleyip kısık ateşte 30 dakika pişirin.
- 3Makarnayı 1,5 litre kaynar tuzlu suda 8 dakika kadar haşlayın.
- 4Haşlanan makarnayı süzün ve hazırladığınız sos tenceresine aktarıp iyice karıştırın.
- 5Güzel bir makarna tabağına alarak servis edin. Dilerseniz üzerine rendelenmiş parmesan peyniri ve fesleğen yaprakları serpiştirin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.