Tarif

Mevsim Sebzeli Sufle

Sebzeli sufle tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Tuzlu Kek ve Kurabiye
Fırın, Tava
Mevsim Sebzeli Sufle
Paylaş
  • 5B
  • 170
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet yeşil dolmalık biber
1 adet sarı dolmalık biber
1 adet kabak
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
60 g un
400 ml Pınar Süt
Pınar
5 g tuz
3 g karabiber
3 adet yumurta

Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak bütün biberlerin çekirdeklerini temizleyin ve jülyen doğrayın. Kabağın iç kısmını çıkarıp dış kısmını jülyen doğrayın.
  • Bir tavada tereyağını eritin. Üzerine unu ilave edin, kokusu çıkana kadar kavurun.
  • Kokusu çıkan una yavaş yavaş sütü ekleyin. Hazırladığınız sosu tuz, karabiber ile tatlandırın ve ocaktan alın.
  • Doğranmış sebzeler ile sosu karıştırın.
  • Yumurtaların sarılarını ayırın ve soslu sebzelerin içine koyun.
  • Ayrılmış yumurta beyazlarını kar haline gelene kadar çırpın. Son olarak kar haline gelen yumurta beyazını da sebzelerin içine ekleyin ve yavaşça karıştırın.
  • Yağlanmış sufle kaplarına harcı paylaştırın. 180 derecede kabarıncaya kadar (ortalama 12-17 dakika) pişirin.
  • Hızlıca söneceği için hemen servis edin.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Öğretim Görevlisi - Gastromedya / Gourmet&Styling Kurucu Ortağı

Yorumlar (4)

sudem erdoğan
· 15.01.2021

çok güzel bir tarif ellerinize sağlık

Uzman Özden Yılmaz bu yorumu beğendi
Özden Yılmaz
· 16.01.2021

Teşekkürler, afiyet olsun 👏👏😊

Özlem Erbil
· 22.01.2021

Çok beğendim

Uzman Özden Yılmaz bu yorumu beğendi
Özden Yılmaz
· 23.01.2021

Çok sevindim 🤩👍

Benzer Tarifler

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Aralco Group Executive Chef
Ekşi Kremalı Tuzlu Muffin
35 Dakika
8-10 Kişilik
3B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Aralco Group Executive Chef
Ekşi Kremalı Çubuk Kraker
45 Dakika
10-12 Kişilik
3B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yeşil Sebzeli Kinoalı Kek
20 Dakika
1 Kişilik
4B Görüntüleme