Kısık Ateş
Tarif

Milföylü Kırıntı Börek Tarifi

Milföy ile kolayca hazırlanan börek tarifi: sufle kabında lezzetli börek yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar...
40 Dakika
2-4 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Milföylü Kırıntı Börek Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 51
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
30 ml Pınar Krema
Pınar
15 g Pınar Tereyağı
Pınar
100'er g Pınar Kaşar Peynir/Beyaz peynir
Pınar
2 adet yumurta

Nasıl Yapılır?

  • Tereyağı ile 4 adet sufle kabını yağlayın.
  • Pınar Milföy Hamuru'nu ikiye kesin ve yarı parçalarını sufle kaplarının altına yerleştirin.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış kaşar peynir, beyaz peynir, yumurta ve kremayı karıştırın. Sufle kaplarına eşit olarak pay edin.
  • Kalan milföy hamurunu gelişi güzel keserek, sufle kaplarının üzerine yerleştirin.
  • 170°C fırında yaklaşık 25 dakika pişirip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Paçanga Böreği Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
69B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Taze Peynirli Milföy Börek Tarifi
652B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Pırasalı Börek Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.