Kısık Ateş

Kırmızı Et Tarifleri

Önce Yeniler
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
26.08.2024
Filet Mignon (Fileminyon) Tarifi
3B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
07.03.2023
Arpa Şehriyeli Kuzu İncik Tarifi
29B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
02.11.2022
Fırında Kök Sebzeli Kuzu Pirzola Tarifi
23B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
16.08.2022
Şişte Patlıcan Kebabı Tarifi
70B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
04.07.2022
Kurban Eti Kavurması Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
73B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
13.06.2022
Yenidünya Kebabı Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
48B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
12.05.2022
Fırında Kuzu Pirzola Tarifi
65 Dakika
4-6 Kişilik
34B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.01.2022
Fırında Köfte Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
90B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
15.11.2021
Etli Patlıcan Güveç Tarifi
100 Dakika
6-8 Kişilik
103B Görüntüleme

Kavurma, patlıcan kebabı, güveç, biftek, pirzola, küşleme, bonfile, et sote ve daha yüzlerce kırmızı et tarifi şeflerimizin pratik pişirme yöntemleriyle Kısık Ateş’te. Protein kaynağı, kalp dostu kırmızı et, hiç bu kadar leziz ve farklı olmamıştı. Etin tüm inceliklerine hâkim olan ve geleneksel mutfaktan modern dünya mutfağına kadar gelişmiş bir yelpazede kırmızı et pişiren Kısık Ateş şefleri, sizlerle doyumsuz bir macera başlatıyor. Kırmızı et tarifleri ile etli yemekleri daha çok sevecek, beslenmenizi daha kaliteli hale getirebileceksiniz. Osmanlı İmparatorluğu’ndan bu yana Türk mutfağının en zengin besini kabul edilen kırmızı et, günümüzde hala Türk mutfağının en özel yemeklerinden sayılıyor. Kısık Ateş şefleri bu başarıyı doğru pişirme yöntemleri ile kırmızı et tarifleri kategorimizde sizlere ulaştırıyor.
Et Yemeği Tarifleri Şeflerimizden Geliyor
Kısık Ateş şeflerinin kırmızı et yemeği tarifleri damağınızda unutulmaz izler bırakmaya, sofralarınızı donatmaya geliyor. Kırmızı etin her türünü bulabileceğiniz kategorimiz geleneksel mutfağın yıldız menülerinden vazgeçmiyor, dünya mutfağının ise farklı et yemeklerini unutmuyor. Kategorimizde yer alan tarifleri ailenize, sevdiklerinize, misafirlerinize pişirirken lezzetinden emin olabilirsiniz. Türk mutfağında birçok yemeğin lezzet sırrı olan kuşbaşı ile bin bir çeşit yemek pişirebileceğinizi biliyor muydunuz? Şeflerimiz kuşbaşı et yemekleri ile benzersiz tatlar geliştiriyor, kolay anlatımla sizlerin de yapabilmesini sağlıyor. Kırmızı et iyi pişirildiğinde en kaliteli besin kaynağına dönüşüyor. Protein başta olmak üzere etteki değerli mineral ve vitaminleri kaybetmeden doğru pişirebilmek çok önemli. Kısık Ateş, ziyafet sofranızı hazırlarken pratik, lezzetli ve sağlıklı et yemeği tarifleri ile etin tüm besin değerinden yararlanmanıza yardımcı oluyor.
Kısık Ateş ile Kırmızı Et Yemekleri Yeniden Keşfediliyor
Sulu et yemekleri ya da kebap, kavurma gibi daha kolay ve alıştığımız lezzetler haricinde eti farklı biçimde pişirmek, yeni kırmızı et tarifleri öğrenmek isteyenler şeflerimizle lezzet keşfine çıkıyor. Tavada et yemekleri ya da fırında yumuşacık, lokum gibi et yapabilmenin sırrını sizlerle paylaşan şeflerimiz, sofralarınızdaki değerli besinlerin her yönüyle lezzetli olmasını sağlıyor. Büyük parça et yemeklerinden kuşbaşı et yemeklerine, ızgara tariflerinden yahni tariflerine kadar kırmızı etle yapılabilen tüm lezzetleri Kısık Ateş’te bulabilirsiniz.