Kısık Ateş
Tarif

Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi

Çok pratik bir tarif ile karşınızdayız! Tatlı ihtiyacınızı karşılayacak muz dolgulu, kremalı pratik milföy tatlısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Muzlu Kremalı Milföy Tatlısı Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 130
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Kremilla
Pınar
500 g Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2-3 adet olgun muz
üzeri için pudra şekeri

Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını fırın tepsisine dizin. Üzerine çatal yardımıyla delikler açın.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında 15 dakika pişirin. Fırından alıp soğuduktan sonra milföyü ortadan ikiye ayırın. İçerisine vanilyalı krema sürün ve dilimlenmiş muzları yerleştirin.
  • Diğer milföy parçası ile muzların üzerini kapatın.
  • Son olarak üzerlerine elenmiş pudra şekeri serperek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Amine Tombul
Amine Tombul
Brand Consultant
Cream Puff Tarifi
approved
60 Dakika
6-8 Kişilik
26B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Mini Alman Pastası Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
19B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Karamelize Muz Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.