Paylaş
- 56B
- 288
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
40 g toz şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
210 g un
az miktardapişirmek için sıvı yağ
Nasıl Yapılır?
- 1Bir karıştırma kabında, yumurta ve toz şekeri çırpın.
- 2Üzerine süt, vanilya ve kabartma tozunu ilave ederek çırpmaya devam edin.
- 3Azar azar un ekleyerek akışkan bir kıvam almasını sağlayın.
- 4Yanmaz, yapışmaz bir tavayı hafifçe yağlayın ve ısıtın.
- 5Hazırladığınız pancake harcından kepçe yardımıyla tavaya minik yuvarlaklar halinde dökün.
- 6Her iki yüzünü de eşit olacak şekilde pişirin. Yaklaşık 2'şer dakika.
- 7Sıcak olarak servis tabağına alın. Üzerine küp doğranmış tereyağı, bal, reçel gibi lezzetlerle servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
Pancake’leriniz daha puf puf olmasını istiyorsanız, tüm malzemelerin oda sıcaklığında olmasına özen gösterin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?