Tarif

Pancar Suyunda Tam Buğday Unlu Penne

Makarna birçoğumuz için vazgeçilmez; ama sağlık söz konusu olunca biraz uzak durmamız gerekebilen bir yiyecek...ti.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Makarna
Tencere
Pancar Suyunda Tam Buğday Unlu Penne

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet tam buğday unlu penne makarna (paket)
2 l su
2 adet haşlanmış orta boy pancar
5 g hindistan cevizi yağı (1 tatlı kaşığı)
2-3 g tuz
50 g Pınar Light Beyaz Peynir
Pınar Ürünü

Nasıl Yapılır?

  • 2 litre suyu tencere aktarın. Haşlanmış pancarı rendeleyip tencerenin içine ilave edin.
  • su kaynayınca tuzu ve hindistan cevizi yağını ekleyin. Birkaç taşım kaynayınca makarnaları suyun içine atın.
  • Makarnayı 10 dakika haşlayın.
  • Haşladığınız makarnayı süzüp servis tabağına aktarın. Rendelenmiş Pınar Light Beyaz Peyniri serpin.

Püf Noktası

Makarnanızı isteğe göre fesleğen, yapraklı soya filizi gibi taze otlarla da tatlandırabilirsiniz.

Enerji: 381 kalori
Karbonhidrat: 70,9 g
Protein: 16,1 g
Yağ: 3,4 g
Lif: 5,6 g

Rafet İnce
Rafet İnceNG Grup Gastronomi Direktörü
Paylaş

Yorumlar (4)

Mustafa Çelik
04.04.2019

Gayet güzel yanlız olduktan sonra üstüne biraz kasar rendeleyin sonra fırına atın harika lezzet tavsiye ederim

Kısık Ateş
24.10.2019

Öneriniz için teşekkürler, elinize sağlık.

Rafet İnce
Berat Sönmez
29.01.2020

Pancar sayısı artınca koyuluk ve tadı bence güzelleşiyor.

Rafet İnce
10.02.2020

Merhaba Berat, oranını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz tabii ki. Eline sağlık! 😊

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Karidesli Linguine
35 Dakika
2 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Lazanya Milano
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Mantarlı Tagliatelle
30 Dakika
4-6 Kişilik