- Tarifler
- Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık
- Patatesli Kanepe Tarifi
Tarif
Patatesli Kanepe Tarifi
Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık
Fırın

Paylaş
- 13B
- 16
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu
Nasıl Yapılır?
- 1Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
- 2Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
- 3Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
- 4Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
- 5Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, haşlanmış yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.