Kısık Ateş
Tarif

Patatesli Kanepe Tarifi

Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Patatesli Kanepe Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 16
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
325 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
  • Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
  • Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
  • Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
  • Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, haşlanmış yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Domatesli Bruschetta Tarifi
30 Dakika
8-10 Kişilik
31B Görüntüleme
Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Bal Kabaklı Chia Puding Tarifi
13B Görüntüleme
Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Ev Yapımı Çıtır Gofret Tarifi
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.