Tarif

Bal Kabaklı Chia Puding Tarifi

Detoks yapmak ve vücudunu toksinlerden arındırmak isteyenlere özel Balkabaklı Chia Puding tarifi nasıl yapılır? Apitera Dox ile hazırlanan Balkabaklı Chia Puding tarifi yapmanın tüm püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.
15 Dakika
2 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
  • 12B
  • 41
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
125-175 ml Pınar Multi Süt
Pınar
30 g chia tohumu
2 tutam toz tarçın
2 tutam toz zencefil
2 tutam toz zerdeçal
1 paket Apitera Dox
Balparmak
Üzeri için:
30 g balkabağı püresi

Nasıl Yapılır?

  • Bir kabın içine aldığınız sütün üzerine, chia tohumu, toz tarçın, zencefil ve zerdeçal ekleyip hafifçe karıştırın.
  • Buzdolabına koymadan önce üzerine streç film çekip bir gece boyunca buzdolabında bekletin.
  • Ertesi sabah Apitera Dox ekleyip karıştırdıktan sonra harcı sunum yapacağınız kaselere pay edin.
  • Üzerlerine balkabağı püresini eşit olarak paylaştırın ve tercihen az miktarda tarçın serpin.
  • Balkabaklı chia puding hazır, afiyet olsun.

Püf Noktası

*Pınar Multi Süt yerine badem sütü kullanabilirsiniz.
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Besin Değerleri-Pınar Multi Süt ile;
Enerji: 245 kalori
Karbonhidrat: 21.8 gram
Protein: 11 gram
Yağ: 10.7 gram
Lif: 10.5 gram

Besin Değerleri-Badem Sütü ile;
Enerji: 200 kalori
Karbonhidrat: 15 gram
Protein: 6 gram
Yağ: 10 gram
Lif: 10.5 gram

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Karadutlu Panna Cotta Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
15B Görüntüleme
Kremalı Fırın Sütlaç Tarifi
41B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Fırın Sütlaç Tarifi
65 Dakika
10-12 Kişilik
45B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.