Tarif

Pembe Coco Star Tarifi

Hindistan cevizi, orman meyvesi ve beyaz çikolatanın enfes uyumu... Pratik coco star tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Kek ve Kurabiye Tarifleri
Fırın, Karıştırma
Pembe Coco Star Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 223
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Hindistan cevizi
175 g orman meyvesi
50 g pudra şekeri
200 g beyaz çikolata

Nasıl Yapılır?

  • Hindistan cevizi, orman meyvesi ve pudra şekerini bir kasede karıştırıp yoğurun.
  • Ceviz büyüklüğünde parçalar olarak elinizde yuvarlayın.
  • Önceden ısıtılmış 170 derece fırında (yaklaşık 10-15 dakika) pişirin. Soğuması için bekletin.
  • Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin.
  • Soğuyan coco starların alt tarafını çikolataya batırın. Pişirme kağıdı serilmiş bir tepsiye aralıklı olarak yerleştirin.
  • Çikolata donana buzdolabında bekletip servis yapın.

Püf Noktası

*Tercihinize göre sütlü çikolata da kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek ve Kurabiye Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mandalinalı Çikolatalı Islak Kek Tarifi
5B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Çikolatalı Cupcake ve Vanilyalı Frosting Tarifi
12B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Brownie Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Reyhan Aydoğan
· 27.09.2020

Guzel olmadı. Beyaz cikolata cok ağır oldu. Sütlü cikolata tercih edilse daha hoş olabilir

Burcu Karlar
· 04.10.2020

Aynn

Özden Yılmaz
· 05.10.2020

Merhaba, hangi çeşit çikolata kullanacağınızı tercihinize göre değiştirebilirsiniz.