Paylaş
- 21B
- 259
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 adet kiraz domates
2 dal taze kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Pınar Beyaz Peynir ve Pınar Taze Kaşarı küp küp doğrayın.
- 2Kiraz domatesleri ortadan ikiye bölün.
- 3Kekikleri yaprak yaprak koparın.
- 4Tüm malzemeyi beraberce karıştırarak güveç kabına yerleştirin.
- 5Üzerine birkaç parça tereyağı ekleyip önceden ısıtılmış 200°C fırında 15 dakika pişirin, sıcak olarak servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?