Paylaş
- 12B
- 26
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1/2 demet kıyılmış maydanoz
1/2 demet kıyılmış dereotu
20 g çekilmiş antep fıstığı
1 diş dövülmüş sarımsak
4 adet kiraz domates
5 g zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Pınar Beyaz Peyniri yıkayıp süzün.
- 2Süzdüğünüz peyniri bir karıştırma kabına alın ve çatalla tamamen ezin.
- 3Üzerine Antep fıstığı, sarımsak, yeşillik ve Pınar Beyazı ekleyip karıştırın.
- 4Karışımı servis tabağına alın.
- 5Kiraz domatesleri ikiye bölün, zeytinyağı ile lezzetlendirip karışımın ortasına ilave edin.
Püf Noktası
*Bu ezmenin kuru domatesli ve cevizlisini de yapabilirsiniz.
*Dilerseniz ezmeyi kızarmış ekmekle de sunabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?