Tarif

Peynir Suflesi Tarifi

Muhteşem bir pazar kahvaltısı için leziz bir tarif olan Peynir Suflesi nasıl yapılır?
25 Dakika
4-6 Kişilik
Peynir
Fırın
Peynir Suflesi Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 66
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Taze Kaşar
Pınar
4 adet yumurta
400 ml Pınar Süt
Pınar
8 adet tost ekmeği
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
kaya tuzu
karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Yumurtaları bir çırpma kabının içine kırın.
  • Üzerine süt, rendelenmiş taze kaşar, damak zevkinize göre tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.
  • Dikdörtgen bir fırın kabını bir yemek kaşığı tereyağı ile yağlayın.
  • Kalan tereyağını ekmeklere sürün.
  • Fırın kabının altına 4 dilim ekmeği koyup karışımın yarısını üzerine eşit olarak dökün.
  • Kalan ekmekleri üzerine yerleştirin.
  • Kalan karışımın tamamını kaba döktükten sonra, 190 derece fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 20 dakika pişirip servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Peynir Ezmesi Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
12B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kekikli Hellim Külbastı Tarifi
13B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Ekmek İçi Peynir Tarifi
10 Dakika
2-4 Kişilik
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.