Tarif

Pınar Beyazlı Köz Biber Tarifi

Tat uyumuna hayran kalacağınız meze kıvamında bir tarif! Köz biberli meze nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Soğuk
Pınar Beyazlı Köz Biber Tarifi
Paylaş
  • 24B
  • 177
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Beyaz
Pınar
3 adet közlenmiş biber
5 g kuş üzümü
1 dal taze biberiye
20 g zeytinyağı
kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Pınar Beyazı bir kabın içerisinde çırpın. Servis tabağına bir kaşık yardımıyla yerleştirip ortasını açın.
  • Közlenmiş biberleri jülyen şeklinde doğrayın.
  • Önceden suda bekletilmiş kuş üzümü, taze biberiye, kaya tuzu ve zeytinyağı ekleyerek güzelce karıştırın.
  • Karışımı Pınar Beyaz’ın üzerine yerleştirin.
  • Dilerseniz kızarmış ekmek ile servis yapabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Taze Bakla Tarifi
10B Görüntüleme
Lor Mahlutu Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
32B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Şakşuka Tarifi
40 Dakika
8-10 Kişilik
40B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Sabire Dinsel
· 26.04.2020

😋😋👌👌👌

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
BedihaDoğan
· 28.03.2021

Ben pınarın süzme peynirini zeytinyağ ve kekikle harmanladım. Közlenmiş kırmızı biber karışımına da ceviz ve kekik ekledim. Yine çokça lezzetli oldu. Tarif için teşekkür ediyorum. 👌🏻👌🏻

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 28.03.2021

Rica ederiz efendim, ellerinize sağlık 👍😊