Kısık Ateş
Tarif

Püreli Cızbız Köfte Tarifi

Köftenin leziz püreli hali, püreli cızbız köfte tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Püreli Cızbız Köfte Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 30
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
395 g Pınar Cızbız Köfte
Pınar
1 kg patates
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
20 g Pınar Hardal
Pınar
100 g Pınar Krema
Pınar
20 ml Pınar Süt
Pınar
100 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
5 g pul biber
7 g tuz
3 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri soyun ve küp şeklinde doğrayın.
  • Bir tencereye patatesleri koyun üzerine su ve çok az tuz ilave ederek haşlayın.
  • Yumuşayınca sudan çıkarıp süzün tekrar tencereye alın tereyağı, hardal, krema, süt ve bir miktar daha tuz ilave edin. El Blender'ı ile püre yapın.
  • Köfteleri teflon bir tavada iki tarafı kızarana kadar pişirin.
  • Bir fırın kabına yanyana yerleştirin ve üzerine püreyi serin.
  • Kaşıkla yayarak düzleştirin. Kaşar peyniri serpiştirin ve fırının ızgara kısmında üzeri kızarıncaya kadar pişirip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Şişte Patlıcan Kebabı Tarifi
40B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kilis Tava Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
450B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Kurutulmuş Boşnak Eti Tarifi
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.