- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Sahine Tatlısı Tarifi
Tarif
Sahine Tatlısı Tarifi
İftar ve sahur sofraları için önemli bir yere sahip olan Sahine, geçmişten günümüze gelen bir şifa deposudur. Oldukça pratik olan bu tarifi beraber denemeye var mısınız? Sahine tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 128B
- 170
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Oda sıcaklığında bekletilmiş tereyağını, tahini ve balı bir karıştırma kabına ilave edin ve iyice çırparak karıştırın.
- 2Karışımı buzdolabına yerleştirip en az 2 saat bekletin.
- 3Dinlenmiş ve soğumuş karışımı, iki adet yemek kaşığı yardımı ile sunum tabağına hazırlayın.
- 4Son olarak üzerini susam ile süsleyerek servise hazır hale getirin. Afiyet olsun.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
4.3
6 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?