Tarif

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi

Ana yemek kadar doyurucu olan ayran aşı çorbası tarifi nasıl yapılır? Ayran aşı yapımında hangi malzemeler kullanılır? İşte detaylar...
20 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Soğuk, Karıştırma
Paylaş
  • 43B
  • 111
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Yoğurt
Pınar
10 g kuru nane
5 g sumak
8 g tuz
250 g haşlanmış nohut
250 g haşlanmış buğday
1 demet taze nane
soğuk su + buz

Nasıl Yapılır?

  • Yoğurdu derin bir kaba alın. Üzerine kuru nane, sumak, tuz, haşlanmış nohut ve buğdayları ekleyin.
  • Kıvamına göre soğuk su ve buz ilave ederek karıştırın.
  • Son olarak ince kıyılmış taze naneyi ekleyin.
  • Hazır olan Ayran Aşı çorbasını bir kaseye alın. Üzerini nane, sumak ve zeytinyağı ile süsleyerek servis edin.

Püf Noktası

*Tercih ettiğiniz servis ısısına göre yalnızca su ve buz ilave ederek karıştırmaya devam edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Zafer Bilge
Zafer Bilge
Marka kurucusu
Yer Elması Çorbası Tarifi
approved
40 Dakika
2-4 Kişilik
23B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi
35 Dakika
4-6 Kişilik
19B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kestaneli Tarhana Çorbası Tarifi
7B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.