Tarif

Soslu Izgara Tavuk Tarifi

Izgaranın lezzeti ile buluşan soslu tavuk tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Izgara
Soslu Izgara Tavuk Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 45
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg tavuk kanadı
35 g sıvı yağ
30 g Pınar Yoğurt
Pınar
20 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
15 g biber salçası
4 g tuz
3 g karabiber
3 g kimyon
3 g kekik

Nasıl Yapılır?

  • Sosu için; Bir kaba tüm malzemeleri koyup iyice karıştırın. Tavuk kanatların üzerine döküp üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında 2-3 saat dinlendirin.
  • Hafif yağladığınız ızgarada önlü arkalı olacak şekilde pişirip sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Kızarmış Çıtır Tavuk Kanatları Tarifi
26B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Hindi Misket Köfte Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme
Susamlı Tavuk Kanatları Tarifi
17B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Ece Korkmaz
· 20.07.2020

Kanat sevmiyorum da göğüsle bagetle her hangi bi tavuk etiyle de olur mu

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 20.07.2020

Merhaba Ece, birçok marine tekniğiyle kendi damak zevkine uyarlayabilirsin.

Ece Korkmaz
· 21.07.2020

Peki buzdolabında dinlenmeden önce yaptığınız işlem Marine işlemi değil mi , onu kullanabilir miyim ?

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 22.07.2020

Evet marinasyon işlemi, kullanabilirsin. 😊