Kısık Ateş
Tarif

Hardallı Tavuk Pirzola Tavuk Tarifi

Öğününüzü doyurucu ve keyif alarak geçirmek isteyenlere leziz mi leziz tavuk pirzola tarifi.
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Tencere
Hardallı Tavuk Pirzola Tavuk Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 79
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet kemiksiz tavuk but
100 ml Pınar Süt
Pınar
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
25 g salça
25 g Pınar Hardal
Pınar
40 ml sıvı yağ
40 ml soya sosu
15 g tuz
5 g akbiber
20 g kuru kekik

Nasıl Yapılır?

  • Tavuk butlarını tuzlayın.
  • Diğer kalan tüm malzemeleri karıştırın. Hafif kıvamlı bir sos elde edeceksiniz.
  • Hazırladığınız sosa tavuk butlarını koyun.
  • Üzerini kapatıp buzdolabına koyun ve 20-25 dakika dinlendirin.
  • Etleri dinlendirdikten sonra sosuyla beraber tencereye alın.
  • Tencerenin kapağını kapatın ve ocağın altını kısın.
  • Tavuklar kendi sularını salacak öylece pişirin.
  • Daha sonra ocağın altını açın ve çevirerek kızartın.
  • Servise hazır. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kremalı Baharatlı Tavuk Kanatları Tarifi
17B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Ördek Göğüslü Hallantiye Tarifi
15B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Badem Sütünde Kinoalı Sebzeli Tavuk Tarifi
15B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Mevlüde Özdemir
· 15.05.2020

Akbiber nedir?

Kısık Ateş
· 15.05.2020

Akbiber; karabiberin beyazı oluyor. Eğer bulamazsanız karabiber kullanabilirsiniz.