- Tarifler
- Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık
- Susamlı Mücver Tarifi
Tarif
Susamlı Mücver Tarifi
Ekşi kremalı mücver tarifi ile sofralarınıza lezzet katın! Susamlı mücver tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
6-8 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık
Karıştırma, Tava

Paylaş
- 17B
- 19
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kabak
3 adet yumurta
50 g un
1/2 demet maydanoz
1/2 demet yeşil taze soğan
1/4 demet dereotu
5 g karabiber
5 g kaya tuzu
10 g susam
5 g çam fıstığı
40 g zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Kabakları derin bir kaba rendeleyin.
- 2Üzerine ince kıydığınız maydanoz, yeşil soğan ve dereotunu ilave edin.
- 3Yumurtaları karışımın üzerine kırın.
- 4Un, tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip karıştırın.
- 5Hazırladığınız mücverleri bir tarafı susam ve çam fıstığı kaplı olarak yanmaz bir tavada önlü arkalı pişirin. Servis tabağına alıp Pınar Ekşi Krema ve zeytinyağı gezdirerek servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.