Tarif

Vişneli Misket Köfte Tarifi

Değişik tatlar arıyorsanız denemeniz gereken bir lezzet vişneli misket köfte tarifi...
40 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tencere
Vişneli Misket Köfte Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 38
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Misket Köfte
Pınar
150 g dondurulmuş vişne
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
30 ml nar ekşisi
15 g toz kişniş
50 ml su
5 g kimyon
6 g tuz
2 tutam karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Misket köfteleri tavada tereyağıyla soteleyin.
  • İçine vişneyi ekleyin ve 2 dakika daha soteleyin.
  • Nar ekşisi, kişniş, kimyon, tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Suyu ekleyip sos kıvamına gelene kadar çektirin.
  • Üstünü maydanoz ile süsleyip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Erik Tavası Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
13B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Kuzu Boyun Tarifi
70 Dakika
2 Kişilik
17B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Çemenli Dana Madalyon Tarifi
32B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.