Paylaş
- 18B
- 208
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet patates
2 tutam kaya tuzu
4 dal frenk soğanı
10 g çörek otu
Nasıl Yapılır?
- 1Patateslerin kabuklarını soyup haşlayın daha sonra küp küp doğrayın ve bir servis kasesinin içine koyun.
- 2Organik yoğurdu kaya tuzu ile güzelce çırpıp patateslerin üzerine yayın.
- 3Üstüne ince doğranmış frenk soğanı, çörek otu ve eritilmiş tereyağı ilave ederek servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?