- Tarifler
- Sıcak ve Soğuk Meze
- Yumurta Mezesi
Tarif
Yumurta Mezesi
Haşlanmış yumurta ile hazırlanan pratik bir tarif: Yumurta mezesi bir diğer adıyla yumurta dolması tarifi nasıl yapılır? Tüm detaylar için videomuzu izlemeyi unutmayın!
30 Dakika
4-6 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze
Karıştırma
Paylaş
- 10B
- 70
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 adet yumurta
1 adet olgun avokado
5 g kırmızı toz biber
tuz&karabiber
1 adet kırmızı kapya biber
1 tutam kıyılmış maydanoz
Nasıl Yapılır?
- 1Yumurtaları 10 dakika haşlayın. Haşlanan yumurtaların kabuklarını soyup ortadan ikiye kesin.
- 2Yumurtaların beyazlarını parçalamadan, sarılarını dikkatlice çıkarıp robota ekleyin.
- 3Üzerine avokadoyu, mayonezi ve kırmızı toz biberi de ekleyerek robottan çekin.
- 4Hazır olan bu karışımı sıkma torbasına alarak yumurtaların içine doldurun.
- 5Üzerine tuz, karabiber, küp doğranmış kırmızı kapya biber ve kıyılmış maydanoz ekleyerek servis edin. Afiyet olsun 😊
Püf Noktası
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.