Tarif

Zahterli Küşleme Tarifi

Son derece leziz kuzu küşleme tarifi nasıl yapılır? Zahter aromalı ızgara küşleme tarifi ve püf noktaları nelerdir?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara
Zahterli Küşleme Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 168
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet parça kuzu küşleme
170 ml zeytinyağı
40 g tatlı biber salçası
2 diş dövülmüş sarımsak
40 g Pınar Yoğurt
5 g zahter ya da taze kekik
tuz
karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Küşleme dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
  • İçine kuzu küşlemeleri ekleyip, 1 gece buzdolabında bekletin.
  • Pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın.
  • Döküm bir tavada ya da ızgarada istediğiniz kıvamda pişirin.
  • Biz yanında ızgara sebze ve tereyağında kızarmış ekmekle servis ediyoruz 😊

Püf Noktası

*Bu terbiyeyi tavuk eti ya da ızgara yapacağınız tüm etler için de kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Pancarlı ve Ispanak Köklü Dana Kafes Tarifi
10B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Hünkar Beğendi Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
352B Görüntüleme
Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Sac İçi Dana Tarifi
60 Dakika
2 Kişilik
12B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Serra Dinsel
· 19.10.2021

👍🏻👍🏻😋😋😋

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 20.10.2021

🥳🙏🙏👩‍🍳