Paylaş
- 22B
- 127
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuru soğan
100 g toz şeker
100 ml su
250 ml beyaz şarap sirkesi
20 g zerdeçal
Nasıl Yapılır?
- 1Soğanları kalın yarım ay şeklinde doğrayın.
- 2Sos tavasına şeker, su, zerdeçal ve sirkeyi ekleyin.
- 3Soğanların tamamı suyun içerisinde kalacak şekilde tavaya ekleyin.
- 4Isıtmaya başlayın, kaynadığı an ocaktan alıp üzerine streç film çekerek soğumaya bırakın.
- 5Tercihen bir gün sonra tüketmeye başlayın.
Püf Noktası
*Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?