- Tarifler
- Diğer Tarifler
- Zerdeçallı Soğan Turşusu Tarifi
Tarif
Zerdeçallı Soğan Turşusu Tarifi
Göz alıcı görüntüsüyle sofralarınızı renklendiren turşu tarifi: Soğan turşusu tarifi nasıl yapılır? Zerdeçallı soğan turşusu yapılışına gelin birlikte göz atalım.
30 Dakika
4-6 Kişilik
Diğer Tarifler
Tava
![Zerdeçallı Soğan Turşusu Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/4e1cdb21195158a26a8f8d15a60cc15fb1a75450.jpeg)
Paylaş
- 27B
- 128
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuru soğan
100 g toz şeker
100 ml su
250 ml beyaz şarap sirkesi
20 g zerdeçal
Nasıl Yapılır?
- 1Soğanları kalın yarım ay şeklinde doğrayın.
- 2Sos tavasına şeker, su, zerdeçal ve sirkeyi ekleyin.
- 3Soğanların tamamı suyun içerisinde kalacak şekilde tavaya ekleyin.
- 4Isıtmaya başlayın, kaynadığı an ocaktan alıp üzerine streç film çekerek soğumaya bırakın.
- 5Tercihen bir gün sonra tüketmeye başlayın.
Püf Noktası
*Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Oytun Dağlı](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/c69ef37ad62f7abdc62dc4c5852aace60239e4dc.png)
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?