Kısık Ateş
Tarif

Zerdeçallı Soğan Turşusu Tarifi

Göz alıcı görüntüsüyle sofralarınızı renklendiren turşu tarifi: Soğan turşusu tarifi nasıl yapılır? Zerdeçallı soğan turşusu yapılışına gelin birlikte göz atalım.
30 Dakika
4-6 Kişilik
Diğer Tarifler
Tava
Zerdeçallı Soğan Turşusu Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 128
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuru soğan
100 g toz şeker
100 ml su
250 ml beyaz şarap sirkesi
20 g zerdeçal

Nasıl Yapılır?

  • Soğanları kalın yarım ay şeklinde doğrayın.
  • Sos tavasına şeker, su, zerdeçal ve sirkeyi ekleyin.
  • Soğanların tamamı suyun içerisinde kalacak şekilde tavaya ekleyin.
  • Isıtmaya başlayın, kaynadığı an ocaktan alıp üzerine streç film çekerek soğumaya bırakın.
  • Tercihen bir gün sonra tüketmeye başlayın.

Püf Noktası

*Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diğer Tarifler Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Kırmızı Soğan Turşusu Tarifi
24B Görüntüleme
Zencefil Turşusu Tarifi
approved
30 Dakika
4-6 Kişilik
7B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Bal Kabağı Püresi Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
4B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Beliz Yorganci
· 09.03.2020

Baska hangi sirkeyi onerebilirsiniz?

Uzman Oytun Dağlı bu yorumu beğendi
Oytun Dağlı
· 17.03.2020

Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.