Tarif

Zerdeçallı Soğan Turşusu Tarifi

Göz alıcı görüntüsüyle sofralarınızı renklendiren turşu tarifi: Soğan turşusu tarifi nasıl yapılır? Zerdeçallı soğan turşusu yapılışına gelin birlikte göz atalım.
30 Dakika
4-6 Kişilik
Diğer
Tava
Zerdeçallı Soğan Turşusu Tarifi
Paylaş
  • 22B
  • 127
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuru soğan
100 g toz şeker
100 ml su
250 ml beyaz şarap sirkesi
20 g zerdeçal

Nasıl Yapılır?

  • Soğanları kalın yarım ay şeklinde doğrayın.
  • Sos tavasına şeker, su, zerdeçal ve sirkeyi ekleyin.
  • Soğanların tamamı suyun içerisinde kalacak şekilde tavaya ekleyin.
  • Isıtmaya başlayın, kaynadığı an ocaktan alıp üzerine streç film çekerek soğumaya bırakın.
  • Tercihen bir gün sonra tüketmeye başlayın.

Püf Noktası

*Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diğer Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Somon Waffle Tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kıbrıs Tahanı Tarifi
10 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Beliz Yorganci
· 09.03.2020

Baska hangi sirkeyi onerebilirsiniz?

Uzman Oytun Dağlı bu yorumu beğendi
Oytun Dağlı
· 17.03.2020

Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.