Blog

12.Gün İftar Menüsü 2024

Seçtiğimiz özenli tariflerle dolu 12.gün iftar menümüzü sizin için derledik. Bugün iftara ne pişirsem diye düşünenlere enfes çözümler sunan tarifler için tıklayın!

12.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 4B
  • 8
  • Kaydet

Ramazan'ın 12. günü için özel bir iftar menüsü hazırladık. Sağlıklı ve lezzetli yemeklerle dolu bu menü, sofranıza ayrıcalıklı bir dokunuş katmaya geliyor. Şimdi, bu birbirinden eşsiz tariflere birlikte göz atalım.

Sulu Köfte Tarifi: Hem çorba hem ana yemek yerine geçecek, pirinçli sulu köfte tarifi sofranıza doygun bir et lezzeti katmak için mükemmel bir seçenek.

Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi: Renkli sebzelerle zenginleştirilmiş, mis kokulu salçalı bulgur pilavı. Hem hafif hem doyurucu bir başlangıç için ideal!

Mastave Tarifi: Osmanlı mutfağının ilk soğuk yemeği olarak bilinen Mastave, ferahlatıcı tadıyla, iftar sofranızda harika bir tercih olacak.

Fıstıklı Soğuk Baklava Tarifi: Soğuk tatlı sevenler ile şerbetli tatlı sevenlerin ortak noktası olan Fıstıklı Soğuk Baklava tarifi, iftarınızı tatlı bir keyif ile tamamlamak için mükemmel bir seçenek.

Bu özel iftar menüsüyle, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan sağlıklı ve lezzetli yemekleri bir araya getirerek sofranızı zenginleştirmenizi umuyoruz. 12.gün iftarınızı sevdiklerinizle birlikte keyif dolu geçirmeniz dileğiyle. Şimdiden afiyet olsun! 🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme