Blog

19.Gün İftar Menüsü 2024

Bugün de, damaklarınıza hitap edecek özenle seçilmiş tariflerle dolu 19.gün iftar menümüzle karşınızdayız. Şimdi bu nefis tariflere birlikte göz atalım…

19.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 3B
  • 9
  • Kaydet

Her gün olduğu gibi bugün de, damaklarınıza hitap edecek özenle seçilmiş tariflerle dolu 19. Gün İftar Menümüzle karşınızdayız. Kısık Ateş olarak Ramazan’ın ilk gününden son gününe kadar birbirinden özel menü seçenekleriyle karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Günün İftar Menüsü:

Levrek Buğulama Tarifi: Levrek buğulama tarifi, hafif ve sağlıklı bir balık yemeği arayanların tercihi olacak. Doyurucu ve lezzetli bir ana yemek için bu pratik tarifi deneyebilirsiniz.

Ekşi Kremalı Deniz Börülcesi Salatası Tarifi: İftar sofranıza sağlık ve tazelik katacak Ekşi Kremalı Deniz Börülcesi Salatası tarifi, özel sosu ve deniz börülcesinin lezzetiyle enfes bir başlangıç olacak.

Kuru Sebze Dolması Tarifi: Geleneksel lezzetin modern yorumu olan Kuru Sebze Dolması, zeytinyağlı iç harcıyla yemeye doyulmaz bir seçenek sunuyor. Sofranızı renklendirecek bu tarif, görselliğiyle de dikkat çekecek.

Kıbrıs Tatlısı Tarifi: İftarın tatlı kapanışını şenlendirecek olan Kıbrıs Tatlısı, nefis şerbeti ve ceviz içiyle misafirlerinizi cezbetmeye hazır. Ramazan'ın tatlı anlarını bu özel tarifle taçlandırın.

19.gün iftar menümüzle sofranızı renklendirin ve Ramazan'ın bereketini doyasıya yaşayın. Bu özel anlar, sevdiklerinizle paylaşılan lezzet dolu sofralarda unutulmaz anılara dönüşsün. Afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme