Blog

20.Gün İftar Menüsü 2024

İftar sofralarınıza sağlıklı ve enfes lezzetleri bir araya getiren bu özel menü, damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak. Haydi, bu lezzet dolu yolculuğa birlikte çıkalım!

20.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 5B
  • 11
  • Kaydet

Ramazan'ın bereketini ve lezzetini sofralara taşıyan Kısık Ateş, bugün de muazzam bir iftar menüsü ile karşınızda. İftar sofralarınıza sağlıklı ve enfes lezzetleri bir araya getiren bu özel menü, damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak. Haydi, bu lezzet dolu yolculuğa birlikte çıkalım!

20.Gün İftar Menüsü:

Tutmaç Çorbası Tarifi: En eski Türk yemeklerinden biri olan Tutmaç Çorbası, içerisindeki erişte hamuruyla ana yemek kadar doyurucu bir seçenek sunacak.

Fırında İzmir Köfte Tarifi: Fırında köfte tarifi, köfte ve patates severlerin asla hayır diyemeyeceği tariflerden biridir. Doyurucu ve pratik yapımı ile en az bizim kadar beğeneceğiniz meşhur İzmir köfte tarifi nasıl yapılır? Bu klasik ana yemek sofranızın baş tacı olacak.

Sade Yağlı Pirinç Pilavı Tarifi: Tane tane pirinç pilavı yapmak işte bu kolay dedirtecek bu şahane lezzet, harika bir yan lezzet olacak.

Yalancı Tavuk Göğsü Tarifi: İftarın tatlı kapanışını şenlendirecek Yalancı Tavuk Göğsü, iftar sofranızı süsleyecek.

20.gün iftar menümüzle sofranızı renklendirin ve Ramazan'ın bereketini doyasıya yaşayın. Bu özel anlar, sevdiklerinizle paylaşılan lezzet dolu sofralarda unutulmaz anılara dönüşsün. Afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme