Blog

21.Gün İftar Menüsü 2024

Ramazan'ın 21.gününe özel bir iftar menüsüyle sofralarınıza renk katmaya hazır mısınız? Bugünkü lezzet şölenimiz, geleneksel tatlar ve özenle seçilmiş tariflerle dolu.

21.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 3B
  • 10
  • Kaydet

Ramazan'ın 21.gününe özel bir iftar menüsüyle sofralarınıza renk katmaya hazır mısınız? Bugünkü lezzet şölenimiz, geleneksel tatlar ve özenle seçilmiş tariflerle dolu. Kısık Ateş kullanıcıları için özenle oluşturulan bu menüde, sevdiklerinizle paylaşacağınız anılar daha da özel hale gelecek. Şimdi, bu nefis tariflere bir göz atalım.

Tarhana Çorbası Tarifi: İftar sofranızı açarken içinizi ısıtacak ve damaklarınızı şenlendirecek, tarhana çorbası enfes bir başlangıç için çok ideal. Bu geleneksel çorba tarifi, iftar sofralarının olmazsa olmazlarından.

Ankara Tava Tarifi: Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmezi Ankara Tava, lokum kıvamında etin eşsiz lezzetiyle sofranıza lezzet katacak.

Köz Patlıcan Salatası Tarifi: İftar sofranıza taze ve sağlıklı bir dokunuş katmak için, köz patlıcan salatası tam aradığınız tarif. Patlıcanın hafif közlenmiş lezzeti kremayla buluşarak harika bir uyum yakalayacak.

Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi: Tatlıya olan özleminizi gidermek için hazırladığımız vişneli ekmek kadayıfı, iftarın en tatlı noktası olacak. Vişne şerbetiyle ıslatılmış ekmek kadayıfının taze kaymakla buluşması herkesi mest edecek.

Ramazan’a özel oluşturulan bu menü, sevdiklerinizle paylaşılan anıları daha da özel kılacak. Şimdiden afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme