Blog

4.Gün İftar Menüsü 2024

Ramazan ayının bereketini hissettiğimiz bu özel günlerde, sofralarınıza yeni bir lezzet serüveni eklemeye devam ediyoruz. İşte 4.gün iftar menümüz…

4.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 3B
  • 10
  • Kaydet

Ramazan ayının bereketini hissettiğimiz bu özel günlerde, sofralarınıza yeni bir lezzet serüveni eklemeye devam ediyoruz. İşte 4.Gün İftar Menümüz, sağlıklı ve lezzet dolu tarifleriyle sofralarınıza renk katmaya geliyor.

Mercimek Çorbası Tarifi: Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmezi mercimek çorbası, protein açısından zengin içeriğiyle iftar sofranıza lezzetli bir başlangıç yapacak. Sıcaklığı ve doyurucu özelliğiyle iftarın ilk anlarını ısıtacak.

Fırında Mezgit Tarifi: Balık severler için enfes bir seçenek olan fırında mezgit, hafif ve sağlıklı bir ana yemek alternatifi sunacak. Baharatlarla harmanlanmış mezgit filetoları, fırında pişirilerek sofranıza taze bir lezzet katacak.

Bahar Salatası Tarifi: İftar sofranıza tazelik katacak bahar salatası, renkli sebzelerin enfes uyumuyla göz dolduracak. Hafif ve vitamin dolu bu salata, ana yemekle mükemmel bir denge sağlayacak.

Fırında Helva Tarifi: İftarın tatlı noktasını unutmayarak, hafif ve nefis bir tatlı olan fırında helva sofranızı tamamlayacak. Portakal ve limon aromalı fırında pişirilmiş helva, iftar sonrası tatlı ihtiyacınıza güzel bir cevap olacak.

Her bir tarif, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanarak sofranıza sağlık, lezzet ve bereket getirecek. 4.Gün iftar yemeğinizi sevdiklerinizle birlikte keyif dolu geçirmeniz dileğiyle. Afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme