Blog

6.Gün İftar Menüsü 2024

Bugün, sofralarınıza sağlıklı ve lezzetli bir deneyim katmak için özenle hazırladığımız 6.gün iftar menümüzle karşınızdayız. Lezzetli anları paylaşmadan önce, birlikte nefis tariflerimize göz atalım.

6.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 4B
  • 8
  • Kaydet

Ramazan'ın bereket ve lezzet dolu günlerinde, sizlere Kısık Ateş olarak özel iftar menülerimizi sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, sofralarınıza sağlıklı ve lezzetli bir deneyim katmak için özenle hazırladığımız 6.gün iftar menümüzle karşınızdayız. Lezzetli anları paylaşmadan önce, birlikte nefis tariflerimize göz atalım.

Sütlü Domates Çorbası Tarifi: İftar sofralarınıza hafif ve lezzetli bir başlangıç yapmak için Sütlü Domates Çorbası ideal bir tercih olacak. Domatesin ferahlatıcı tadıyla sütlü bir dokunuşun birleştiği bu çorba, sofranıza nefis bir başlangıç sunacak ve içinizi ısıtacak. Şimdi, bu lezzetli çorbanın detaylarına birlikte göz atalım.

Piruhi Mantısı Tarifi: Geleneksel lezzetlere özlem duyanlar için önerimiz Piruhi Mantısı! İnce hamuru ve peynirli iç harcıyla dolu bu lezzet, özellikle kavrulmuş ceviz sos ile servis edilerek sofranıza ayrı bir zenginlik katacak. Şimdi bu muazzam Piruhi Mantısı lezzetinin yapımını öğrenelim.

Babagannuş Tarifi: İftar sofralarınıza renk ve lezzet katacak bir meze arayışındaysanız, Babagannuş tam size göre! Patlıcanın ve biberin muhteşem uyumuyla hazırlanan bu mezeyi yapmak oldukça kolay. İşte, enfes Babagannuş tarifi.

Ayva Tatlısı Tarifi: İftarın tatlı noktasını Ayva Tatlısı ile taçlandırın. Kaymaklı Ayva Tatlısı, sadece hafif değil, aynı zamanda göz kamaştırıcı bir sunumla sofranızı süsleyecek. Ayva Tatlısı tarifine birlikte göz atalım.

Bu özel iftar menüsüyle, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan sağlıklı ve lezzetli yemekleri bir araya getirerek sofranızı zenginleştirmenizi umuyoruz. 6.gün iftarınızı sevdiklerinizle birlikte keyif dolu geçirmeniz dileğiyle. Afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme