add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Akademi Restoranında Staj Süreci

Usla Akademi'de staj süreci nasıl olur?

Akademi Restoranında Staj Süreci
Paylaş

Akademik Lezzetler Restoran Şefi Burcu Esin, öğrencilerin staj süreci boyunca neler yapabildiğini, kendilerini nasıl geliştirebildiklerini anlatıyor.

4 aylık zorunlu eğitim sürecinden sonra öğrencilerine staj imkanı sunan Usla Akademi, aynı zamanda sahayı tecrübe edinme fırsatı veriyor.

Gerçek bir restoran veya otel de çalışır gibi bir okul çatısı altında hem öğrenip hem de deneyim kazanmak istemez misiniz?

Aklınıza gelebilecek her şeyi gerçek anlamda öğreten, tecrübe edindiren Usla, gelecek iş planlarında da desteklerini esirgemiyor.

Buyrun, bu sürecin nasıl işlediğini bir de kendisinden dinleyelim.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?