Blog

Ali Ronay Sirha İstanbul 2018’de: Pınar İle Lezzetler Nasıl Ortaya Çıktı?

Şef Ali Ronay’dan öneri ve bilgi dolu bir sunum.

Ali Ronay Sirha İstanbul 2018’de: Pınar İle Lezzetler Nasıl Ortaya Çıktı?
Paylaş
  • 8B
  • 24
  • Kaydet

Ali Ronay ile Sirha 2018'de genç yeteneklerin ve şef adaylarının kulağına küpe olacak önerileri konuştuk. Lezzetli kanepeler de cabası tabi 😊

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme