add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Ali Ronay Sirha İstanbul 2018'de: Pınar ile Lezzetler Nasıl Ortaya Çıktı?

Ali Ronay ile Sirha 2018'de genç yeteneklerin ve şef adaylarının kulağına küpe olacak önerileri konuştuk. Lezzetli kanepeler de cabası tabi

Ali Ronay Sirha İstanbul 2018'de: Pınar ile Lezzetler Nasıl Ortaya Çıktı?
Paylaş

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Elif Çıtak
Elif ÇıtakPINAR-EĞİTMEN CHEF
Sorbe ve Dondurma arasındaki farklar nelerdir?

İlk anda dondurma gibi algılansa da onu dondurmadan ayıran birçok özelliğe sahiptir. Sorbenin geçmişi de dondurmadan daha eskilere dayanır. Dondurmanın da en önemli özelliği içerisinde süt ve yumurta oluşudur.

NurettinKarakundakoğlu
NurettinKarakundakoğluBaristocrat 3rd Wave Café & Roastery-Owner
Seattle Kahve Gezisi

Seattle Kahve Gezisi

05 Şubat 2018

2014 yılında yapmış olduğum 5 günlük kısa seyahatimde bazı kahve dükkanlarıyla ilgili gözlemlerim oldu, bunları

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Ömür Akkor'un Sirha 2018'de Yaptığı Muhteşem Türk Mezeleri

Ömür Akkor'un Sirha 2018'de yaptığı muhteşem Türk mezelerinin tarifleri ve püf noktaları için videomuzun tamamını izlemenizi öneririz