add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Ali Ronay Sirha İstanbul 2018'de: Pınar İle Lezzetler Nasıl Ortaya Çıktı?

Şef Ali Ronay'dan öneri ve bilgi dolu bir sunum.

Ali Ronay Sirha İstanbul 2018'de: Pınar İle Lezzetler Nasıl Ortaya Çıktı?
Paylaş

Ali Ronay ile Sirha 2018'de genç yeteneklerin ve şef adaylarının kulağına küpe olacak önerileri konuştuk. Lezzetli kanepeler de cabası tabi :)

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Hindi Göğüs Eti Nasıl Daha Lezzetli Yapılır?

Sirha 2018'de Ünal Sermet bu konuya açıklık getiriyor, kaçırmayın.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Çiğdem Seferoğlu'nun Sirha İstanbul 2018'de Yaptığı Muhteşem Brunch
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ömür Akkor'un Sirha 2018'de Yaptığı Muhteşem Türk Mezeleri

Şef Ömür Akkor'dan unutulmaz meze tarifleri.