Blog

Gastronomiye Artan İlginin Sebebi Nedir?

Gastronomi alanında çalışan insanların kutsal bir iş yaptığına inanıyorum.

Gastronomiye Artan İlginin Sebebi Nedir?
Paylaş

Usla Akademi’de Workshop Eğitmen Şefi olan Cansın Kızıltan ile gastronomiye olan ilgi üzerine bir sohbet gerçekleştirdik ve sizlerle paylaşmak istedik.

Cansın Kızıltan’a göre; ‘’Gastronomi hepimizin hayatının merkezinde olan bir gerçek. Zamanın, teknolojinin ve ulaşımın getirileri bu alana olan ilgiyi artırdı. Bu sayede hiç merakı olmayan insanlar bile gastronomi sektörüne karşı saygı duymaya, yaptığımız işe değer vermeye başladılar.’’ sözleriyle gastronomiye olan ilgiyi yorumluyor.

Sizce gastronomiye olan ilgi nasıl arttı?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

5B
Rafet İnce
Rafet İnceNG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

3B
Oytun Dağlı
Oytun DağlıUzay Pastanesi Mutfak Koordinatörü
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?

6B