add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Kişisel Gelişim ve Kariyer Önerileri - Rafet İnce

Hedefiniz her zaman şeflik olsun.

Kişisel Gelişim ve Kariyer Önerileri - Rafet İnce
Paylaş

Uzman şeflerimizden Rafet İnce ile kişisel gelişim ve kariyer üzerine sohbet ettik. Kişisel gelişimin tabii ki iyi bir şef olmak için çok büyük fayda sağladığına değinirken, kendisini geliştirmek için izlediği yolları da anlatmadan geçmiyor. Peki kendisi şef olmaya ne zaman karar vermiş?

Ek olarak, aşçılık ve şeflik kavramlarının arasındaki farkı açıklayan İnce, sizlere de altın niteliğinde bir öneride bulunuyor ve ekliyor ''iyi şef olmak için 45-50 yılınızı vereceksiniz ki gönül rahatlığıyla ben şefim diyebilesiniz.'' Daha fazlası için YouTube kanalımıza üye olun ve bizleri yakından takip edin...

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?