add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Modern Dünyada Üreticiyi ve Doğalı Korumak - Ahmet Güzelyağdöken

Gelenekçi yapıyı sürdürmeye çalışan insanlara destek verilmeli...

Modern Dünyada Üreticiyi ve Doğalı Korumak - Ahmet Güzelyağdöken
Paylaş

Dünya'nın değiştiği gibi bizde de algılar değişiyor. Ekonomik anlamda insanların ileriye gidebilmesi için modernizmin oldukça önemli olduğundan bahseden Güzelyağdöken, gelenekçi yapıyı sürdürmeye çalışan insanlara destek verilmesini düşünüyor. Unutmayın ki, doğanın enerjisi olabildiğince huzur veren bir enerji türüdür ve değerini bilmekte fayda var! Başta, eskilerin kıymetini bilerek ve koruyarak hatta gelişmesine yardımcı olarak herkese çok önemli görevler düşüyor...

Daha fazlası için videomuzu tıklayın ve YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?