add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Nejat Yentürk'ten Yeni Nesil Şeflere ve Türk Gastronomisi İle İlgilenenlere Tavsiyeler

Önceliğiniz, bu toprakların kültürünü çok iyi bilmek olmalı!

Nejat Yentürk'ten Yeni Nesil Şeflere ve Türk Gastronomisi İle İlgilenenlere Tavsiyeler
Paylaş

Önceliğiniz, bu toprakların kültürünü çok iyi bilmek olmalı ve böylesine müthiş coğrafyaya sahip olmanın bizim için çok büyük bir şans olduğunun farkına varmalısınız diyen Nejat Yentürk yeni nesil şeflere sesleniyor...

Bu kültüre hakim bireyler yetişmeli ki Türkiye Gastronomisiyle son derece güçlü dinamik sözü geçen bir kültürdür diyebilelim.. Devamı, sizler için hazırladığımız videomuz da :)

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mutfağın Doğuşu: Göbeklitepe

Göbeklitepe'nin hikayesi.

Osmanlı Saray Mutfağı

Mutfak saray yaşamının önemli bir parçası haline gelmiştir. Aşçılar padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.

Siyez Bulguru Tarihçesi ve Yapılışı

Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan bir buğday çeşididir.