Blog

Neolokal’de Ekip, Mutfak ve Menü Düzeni

Neolokal’in başarısının arkasındaki sırlar!

Neolokal’de Ekip, Mutfak ve Menü Düzeni
Paylaş
  • 8B
  • 37
  • Kaydet

Ekibimizi seçerken dikkat ettiğimiz noktaların en başında, ekibimizi ekibimizin seçiyor olması! 

Yani, biz bir aileyiz ve aileye dahil olabilecek, çalışkan, ümit vaad eden, aile bilincine ayak uydurabilecek, hevesli olduğuna inandığımız bireyler seçmeye özen gösteriyoruz diyen Maksut Şef, ekip işinin, mutfağın ve menü düzeninin öneminden de bahsediyor.

Kısacası, Neolokal'in ekip ruhunu ve başarıya giden sürecini sizler için öğrendik. Daha fazlası için röportajımıza bir tıkla ulaşabilirsiniz.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme