Blog

Pınar İle Yaratıcılığını Konuştur: Okan Üniversitesi’nin Sirha 2018’deki Pastacılık Sunumu

Okan Üniversitesi’nin başarılı öğrencilerinden enfes tarifler geldi.

Pınar İle Yaratıcılığını Konuştur: Okan Üniversitesi’nin Sirha 2018’deki Pastacılık Sunumu
Paylaş
  • 8B
  • 25
  • Kaydet

Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Sirha İstanbul 2018'de, pratik damla sakızlı krakelingen tarifi. Tüm püf noktaları için videomuzu izlemenizi tavsiye ederiz.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme