add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Pınar İle Yaratıcılığını Konuştur: Özyeğin Üniversitesi Ekler Workshop'u

Özyeğin Üniversitesi ile bilgi ve eğlence dolu dakikalar geçirdik.

Pınar İle Yaratıcılığını Konuştur: Özyeğin Üniversitesi Ekler Workshop'u
Paylaş

Sirha İstanbul 2018 etkinliğinde Özyeğin Üniversitesi'nden muhteşem ekler tarifi ve püf noktaları. Detayları kaçırmamak için videomuzun tamamını izlemenizi tavsiye ederiz.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Hindi Göğüs Eti Nasıl Daha Lezzetli Yapılır?

Sirha 2018'de Ünal Sermet bu konuya açıklık getiriyor, kaçırmayın.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Çiğdem Seferoğlu'nun Sirha İstanbul 2018'de Yaptığı Muhteşem Brunch
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ömür Akkor'un Sirha 2018'de Yaptığı Muhteşem Türk Mezeleri

Şef Ömür Akkor'dan unutulmaz meze tarifleri.